Obchod u Dobráka v Českých Budějovicích již po několikáté pořádá dvoudenní Kurz výroby sýrů, jogurtu a tvarohu. Víkendová akce se bude konat 12. – 13. března ve Skautském centru v Krajinské ulici.
Kurz nabízí jedinečnou možnost získat podrobné informace ke zpracování mléka s možností vlastnoruční výroby čerstvého sýra, goudy, čedaru, hněteného sýra typu oštěpek, výroby tvarohu a jogurtu. Během dvou dnů načerpáte cenné zkušenosti a řadu praktických rad, které využijete nejen pro vlastní potřebu ale i na prodej vlastních výrobků.
Celým kurzem vás provede zkušený lektor Petr Rubáš, který má letité zkušenosti s chovem ovcí, zpracováním mléčných produktů a s vedením kurzů.
Cena kurzu pro jednotlivce je 2 600 ,- nebo 4 800,- pro dvě osoby
Bližší informace najdete na Kurzy (obchodudobraka.cz)
E-mail adela.pixova@obchodudobraka.cz
Telefonní kontakt 728 889 616
Autor: RAK JK, Nela Kuffnerová